Vi är ett litet familjeföretag som håller till ute i Roslagens famn, som Evert Taube sjunger om i visan. Vi  fiskar och jagar lite till husbehov och fastnade för Bradley röken för några år sedan (2011). Därifrån har vi plockat upp grillar från Kamado Joe 2013 och Fornetto vedugn. Alla produkter som vi säljer provar vi innan vi tar in produkten i sortimentet, den måste passera våra krav på kvalitet och funktion.


Vi vill erbjuda personlig service runt de produkter vi säljer. Vill du ha en demonstration av Kamado Joe eller Bradley röken i Norrtälje med omnejd, så hör av Er så ordnar vi det.


Vi vill vara mer än en enkel web-butik. Vi kör personligen ut din nya rök, grill eller ugn fraktfritt i Stockholm Norrtälje och Uppsala. Enheterna väger runt 100 kg så vi hjälper dig att få grejerna på plats och samtidigt så visar vi hur produkten fungerar.


Vi säljer bara produkter som vi själva vill använda. Produkterna måste fungerar i vårt nordiska klimat med sol, regn och snö och klara att stå ute året om utan att rosta sönder.


Välkomna till oss!!


Linda o Mats Hoflund


Grillmässa i Stockholm

Grillning i november, +2 grader och halv storm har väl aldrig stoppat en 8 timmar brisket grillning.


Kontakta oss:

telefon: 0708553461 email: information@foodsmoker.se

Foodsmoker.se drivs av Hoflundgruppen AB