Masterbuilt

Foodsmoker.se

Premiumprodukter för dig som grillar och röker

Masterbuilt Gravity


En grill som inte liknar något vi sett förut. Man eldar med kol eller briketter. En fläkt kotrollerar förbränningen och temperaturen. Enkel att använda. Fyll på med kol och tänd med ett tändblock , ställ in önskad temperatur och vänta 5-10 minuter så är det bara börja grilla. Lika enkel som en gasolgrill fast den funkar på vintern också.


Pris 9 500:-

Masterbuilt Kamado 

Masterbuilt Kamado är en prisvärd Kamado som fungerar utmärkt till alla typer av Kamadogrillning/rökning/slow cooking/pizza. Kommer med benställning, sidobord, askskrapa, gallertång. I grillen finns en heatdefektorsten och ett grillgaller


Pris 7900:-Masterbuilt Smoker 


MD140B:


40 cm bred 30 cm djup 

1 m höjd i skåp

Digital kontroll med på/av-knapp , kontroll av temperatur och tid.

Rökskåpet värm med ett elektrikst värm element och röken genereras från träflis. Normalt så fyller man på med nya rökspån en gång i timmen.


Röken är lätt att flytta på tack vara hjul och integrerat handtag bakom skåpet.


Pris 4900:-MDgravityfire
MBGRAV
Masterbuilt Smoker
Masterbuilt smoker
Masterbulit smoker

FlameBoss 400 WiFi

En riktigt bra modell till  ett lägre pris än Flameboss 300 Flame boss 400 har samma funktioner som Flameboss 300 men saknar displyen och möjlighet till två kött prober.


Temperaturkontroller till Kamado Joes alla modeller (passar även till BIG green egg, Sumo, Primo mfl.


Har du en Weber eller annan grill/smoker så väljer du Flameboss 400 Weber modellen så får du alla tillbehör för att koppla in fläkten till din grill.


OBS ! FlameBoss är inte direktuppkopplad till telefon utan kommunikationen går via en FlameBoss server i USA. Detta gör att du kan åka till IKEA och fortfarande ha koll på grillen.

FlameBoss har en självlärande mjukvara som lär sig hur din grill fungerar. Den känner t ex av om det är kallt ute och anpassar styrningen av temperaturen. Så fort du startar din Flameboss så söker den automatiskt efter senaste mjukvaran (utan att pausa din grillning).


2 200kr

ink alla kablar och adaptrar. Se bild.