Fornetto

Foodsmoker.se

Premiumprodukter för dig som grillar och röker

Nu kan du köpa en gedigen vedeldad ugn.


Här kan du baka pizza och tunnbröd direkt på stenhällen. Vill du få lite röksmak på maten öppnar du bara spjället på sidan av ugnen.

 

Fornettougnen kommer på hjul så du enkelt kan flytta runt ugnen på din uteplats. Ja, ibland blåser det från "fel" håll och då är det enkelt att flytta den till läsidan.


Vi har testat ugnen under tre års tid och den klarar att stå ute sommar som vinter utan att rosta. Under denna period har vi grillat kyckling, bakat bröd, gräddat pizza, gjort potatisgratänger, ungsstekt grönsaker och rabarberpaj. Allt med mycket gott resultat!


Välkommen att besöka oss för en demonstration.

Fornetto Alto vedeldad ugn

13 490 kr (vit eller röd)

Fornetto Alto ungslucka är tillverkade av gjutgärn som emaljerats med en tegelröd eller vit färg. Hela ugnen andas kvalitet och du kan lugnt ha den ståendes ute sommar som vinter. Ugnen levereras med regnskydd och verktyg (Pizza/bröd spade, pizza skärare, borste (för att soppa ur eventuellt mjölrester). OBS Fri frakt i hela Sverige.

Fornetto Original

10 990 kr (röd eller svart)

Fornetto original modell är samma modell som alto men saknar värmeskåpet/lådan och lampan i ugnen. I övrigt samma fina kvalite som på Alto modellen och ungslucka är tillverkade av gjutgärn som emaljerats med en tegelröd färg. Hela ugnen andas kvalitet och du kan lugnt ha den ståendes ute sommar som vinter. Ugnen levereras med regnskydd och verktyg (Pizza/bröd spade, pizza skärare, borste (för att soppa ur eventuellt mjölrester). OBS Fri frakt i hela Sverige

Fornetto Alto

Fornetto Original


Kontakta oss:

telefon: 0708553461 email: info@Foodsmoker.se