Fornetto

Fornetto Razzo 18" (40cm galler)

3 700 kr (röd eller svart)

Fornetto Razzo kommer komplett med alla delar och kan kombineras ihop från en enkel klotgrill till en komplett rök. Vi skickar alltid med ett regnskydd då vi vill att ni ska ha grillen framme åter runt och använda den sommar som vinter.

Fornetto Razzo 22" (51 cm galler)

4 790 kr (svart)

Fornetto Razzo 22" har 60% större grillyta än 18" vilket kan vara bra om man är många till bordet. Kommer komplett med alla delar och kan kombineras ihop från en enkel klotgrill till en komplett rök. Vi skickar alltid med ett regnskydd då vi vill att ni ska ha grillen framme åter runt och använda den sommar som vinter.

Fornetto Razzo Extra mellanring

700 kr för 18" (25cm hög) (röd/svart)

1000 kr för 22" (30cm hög) (svart)

Komplett extraring med ett grillgaller. Bra om du behöver lite mer höjd i röken för att exemeplvis hänga hela ben.Total höjd för att hänga i röken är 40 cm på 18" modellen och 50 cm på 22" modellen utan extra ring.

Nu kan du köpa en gedigen vedeldad ugn.


Här kan du baka pizza och tunnbröd direkt på stenhällen. Vill du få lite röksmak på maten öppnar du bara spjället på sidan av ugnen.

 

Fornettougnen kommer på hjul så du enkelt kan flytta runt ugnen på din uteplats. Ja, ibland blåser det från "fel" håll och då är det enkelt att flytta den till läsidan.


Vi har testat ugnen under tre års tid och den klarar att stå ute sommar som vinter utan att rosta. Under denna period har vi grillat kyckling, bakat bröd, gräddat pizza, gjort potatisgratänger, ungsstekt grönsaker och rabarberpaj. Allt med mycket gott resultat!


Välkommen att besöka oss för en demonstration.

Fornetto Alto vedeldad ugn

13 490 kr (vit eller röd)

Fornetto Alto ungslucka är tillverkade av gjutgärn som emaljerats med en tegelröd eller vit färg. Hela ugnen andas kvalitet och du kan lugnt ha den ståendes ute sommar som vinter. Ugnen levereras med regnskydd och verktyg (Pizza/bröd spade, pizza skärare, borste (för att soppa ur eventuellt mjölrester). OBS Fri frakt i hela Sverige.

Fornetto Original

Fornetto Original

10 990 kr (röd eller svart)

Fornetto original modell är samma modell som alto men saknar värmeskåpet/lådan och lampan i ugnen. I övrigt samma fina kvalite som på Alto modellen och ungslucka är tillverkade av gjutgärn som emaljerats med en tegelröd färg. Hela ugnen andas kvalitet och du kan lugnt ha den ståendes ute sommar som vinter. Ugnen levereras med regnskydd och verktyg (Pizza/bröd spade, pizza skärare, borste (för att soppa ur eventuellt mjölrester). OBS Fri frakt i hela Sverige

Fornetto Alto


Kontakta oss:

telefon: 0708553461 email: info@Foodsmoker.se

Foodsmoker.se

Premiumprodukter för dig som grillar och röker